Kotka Pride Sateenkaarten satama

Kotka Pride 2022 puistojuhla järjestettiin jälleen kerran kaatosateessa, josta huolimatta kävijöitä riitti reilu 300 kappaletta! ISO KIITOS jokaiselle, joka oli mukana tekemässä vuoden 2022 Kotka Pride juhlaa <3

Koko Pride-viikon ohjelma löytyy TÄÄLTÄ

Kotka Pride 2022

Vuoden 2022 teemaksi valikoitui jäsenäänestyksen perustella Rauhaa & Rakkautta; gloobalin tilanteen takia koemme, että näiden tärkeys korostuu, mutta ne ovat myös erittäin kotkalaisia arvoja. Haluamme myös puistotapahtuman ulkopuolella huomioida teemaa koko kuluvan vuoden aikana toiminnassamme.

Kotka Pride puistotapahtuma järjestetään Kotkansaaren Isopuistossa kahluualtaan tienoilla viime vuoden tapaan. Juhla on kaikille avoin ja maksuton! Toivotammekin kaikki ihmisoikeuksien puolesta liputtajat, vauvasta vaariin, mukaan kesän parhaalle puistopiknikille! Pakkaa siis eväskori mukaan lauantaina 18.6. ja suuntaa Isopuistoon kello 13 alkaen!

Vuoden 2022 Kotka Pride piknikiltä löytyy jos jotakin; upean esiintyjäkaartin esityksien lisäksi voit suunnata käsityökojuille tukemaan paikallisia  -sekä kauempaakin matkanneita- käsityöläisiä ja taiteilijoita ja useat yhdistykset ovat esittelemässä toimintaansa ja järjestämässä hauskoja toiminnallisia pisteitä; luvassa on muunmuassa taiteilua, käsitöitä, kahvia ja kirjastokin, josta voit lainata sateenkaarevaa luettavaa tai vaikkapa kysyä hyviä lukuvinkkejä!
Perheen pienempiäkään emme ole unohtaneet; Sateenkaariperheet Ry, Kotkan Harraste ja Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue tuovat lapsille ja perheille mukavaa ja touhukasta tekemistä tapahtumaan. Lavalla myös kulttuuribussistakin tuttu Kokki Huhuu vie niin lapset kuin aikuisetkin maailman ympäri matkalle!
Mukaan kannattaa siis pakata hyvät piknik eväät ja -viltti sekä hyvää fiilistä ja tulla mukaan perheen ja ystävien kanssa!

Kotka Pride Infoteltalta löytyy vuoden 2022 viralliset Kotka Pride tuotteet, esiintyjä-/ohjelmainfo sekä ensiapupiste.Kaikissa Kotka Priden järjestämissä tapahtumissa kunnioitetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Tapahtuma järjestetään säässä kuin säässä; viime vuonna näytimme, että meitä ei ole sokerista tehty! Toivotaan kuitenkin aurinkoista ja kesäistä säätä!

Puistojuhlan esteettömyystiedote

Historian ensimmäinen Kotka Pride Kulkue!

Tule kesäkuussa marssimaan (kävelemään) ihmisoikeuksien näkyvyyden puolesta, tule osoittamaan tukesi sateenkaarioikeuksille! Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan, yhdistyksiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä toivomme ennakkoon ainakin alustavan ilmoittautumisen, jotta voimme suunnitella kulkueen järjestäytymisen. Mukaan voitte ilmoittautua ihan vaikkapa someviestillä tai laittamalla sähköpostia hallinto@kotkapride.fi ! Yksityishenkilöiden ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikanpäälle!

Taidekujalta löytyvät ainakin

Myös heidät voit tavata tapahtumassa:

Kakspy/ Sateenkaareva kahvila
Kotkan harraste
Ohjaamo
Kirjasto
Kotkan nuorisotoimi
Rannikon Martat
Naisten Pankki
Sateenkaariperheet
105 Dance Complex
Kotkan Vihreät
Kotkan Vasemmistoliitto
Kotkan MiePä
Kotka-Kymin seurakunta
Taidetila Kanvaasi

Kotka Priden vuoden 2022 sponsorit ja yhteistyökumppanit

Kotkan Kaupungin kirjasto
VINOKINO/ Turun Seta

Kiitos myös

SDP Kotka
Translasten ja -nuorten perheet ry
Hivpoint
Sateenkaariseniorit
Amnesty International Finland
Positiiviset Ry
Suomalainen Kirjakauppa
Kouvolan kaupungin kirjasto
Haminan kaupungin kirjasto
Rannikkopajat
Forge Cafe
Yle Kymenlaakso
Kaupunkilehti Ankkuri
Kymen Sanomat
Kotkan Kaupunki

Haluatko mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään historian toista Kotka Pride tapahtumaan? Infoa löytyy täältä!

Kiinnostaako sinua lähteä sponsoriksi tapahtumalle? Etsimme tukea niin taloudellisesti kuin myös materiaalien ja palveluiden muodossa. Ota yhteyttä hallinto@kotkapride.fi ja sovitaan yhdessä lisää!