Kotka Pride Sateenkaarten satama

Tervetuloa Kotka Pride 2024 -tapahtumaan!

Kotka Pride ohjelma

Kylttipaja 

Valmistaudu kulkueeseen kylttipajassa, joka järjestetään yhdessä Kymi Partion kanssa Kumppanuustalo Viikarissa keskiviikkona 12.6. klo 17-19.30. Askarrellaan omia kylttejä, tavataan muita osallistujia ja suunnitellaan yhdessä iskulauseita kulkuetta varten. Viikari sijaitsee osoitteessa Mariankatu 24, sisäänkäynti porttikongin kautta.

Pubivisa 

Torstaina 13.6. klo 19 alkaen Bar Merikotkassa järjestetään Pubivisa, joka on osa virallista Kotka Pride 2024 -ohjelmaa. Tule virittäytymään Pride-viikonlopun tunnelmaan, tapaa muita osallistujia ja testaa tietosi sateenkaarevista aiheista rennossa ilmapiirissä.

Pride-kulkue 

Lauantaina 15.6. kokoontuminen alkaa klo 12.15 Toivo Pekkasen puistossa, josta kulkue starttaa klo 12.30. Yhdessä kuljemme kohti Isopuistoa, jossa puistojuhlaa vietetään klo 13-17.

Puistojuhla 

Klo 13-17 Isopuistossa odottaa monipuolinen ohjelma, johon kuuluu esiintyjiä, paikallisia taiteilijoita ja käsityöläisiä sekä yhdistyksiä ja yrityksiä. Tapahtuma on maksuton ja koko perheelle sopiva – mukaan voi tulla yksin tai yhdessä!

The Jatkot 

Illalla juhlat jatkuvat The Jatkot -jatkoklubilla, joka järjestetään The Bank -yökerhossa. Ovet aukeavat klo 21, ja ilta tarjoaa unohtumattomia hetkiä burleskia, drag-esiintyjiä ja DJtahdittamaa tanssia aina klo 5 asti. Liput maksavat 6€, ja osa lipputuloista ohjataan suoraan tukemaan Kotka Pride rytoimintaa.

Tälle sivulle kokoamme tapahtumainfon kevään ja alkukesän aikana. Muista seurata meitä myös somessa, FB & IG @kotkapride.

Nähdään Kotka Pride 2024 -tapahtumassa – tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta kanssamme!

TAPAHTUMAN VIRALLINEN SUOJELIJA ON TOMI PUROVAARA

Tomi Purovaara

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että Kotka Pride 2024 tapahtuman suojelijana toimii Kotkan kaupungin kulttuurijohtaja Tomi Purovaara! 🌈

Tomi Purovaara on tehnyt merkittävää työtä kulttuurialalla ja edistänyt yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta Kotkassa väsymättömästi. Hänen panostuksensa kulttuuritoimen johtajana on korvaamatonta, ja hänen sitoutumisensa tasa-arvon ja inklusiivisuuden arvoihin näkyy kaikessa hänen toiminnassaan.

Tomi Purovaaran lähteminen tapahtuman suojelijaksi on meille valtava kunnia ja osoitus siitä, että kulttuuri kuuluu kaikille! 🧡


Kotka Pride 2024 SPONSORIT & YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotka Merikaupunki
Erkan Bistro&Restaurant
Taidetila Kanvaasi
Cutpoint studio
Tomuttamo
Aventuria ohjaus & terapia
OKKI Agency
The Bank
Hoitola Hetki
XAMK Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kymenlaakso sateenkaariperheet

Haluatko mukaan sponsoriksi tai yhteistyökumppaniksi? Paina TÄSTÄ.