Kotka Pride Sateenkaarten satama

LIITY JÄSENEKSI JA TULE MUKAAN MAHTAVAAN PORUKKAAN!

Liittymällä Kotka Pride Ry:n jäseneksi olet mukana tukemassa työtä tasa-arvoisemman Kotkan puolesta

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake.

Käsittelemme hakemukset viikon kuluessa jonka jälkeen lähetämme sähköpostiin jäsenmaksulaskun. Muista katsoa myös roskapostikansio! Jäsenasioissa voit olla myös yhteydessä sähköpostilla hallinto@kotkapride.fi

Ennen liittymistä, muistathan tutustua Kotka Priden sääntöihin. Säännöt löytyvät täältä.
Jäseneksi voi liittyä jokainen sääntöihin sitoutuva yli 15-vuotias henkilö; alle 15-vuotias voi liittyä huoltajan suostumuksella. Huomioithan yhdistyslain; alle 15-vuotias ei ole äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa.

Liittyessäsi jäseneksi, olet mukana tukemassa Kotka Pride ry:n toimintaa. Järjestämme kerta vuodessa Kotka Pride -tapahtuman, mutta tämän lisäksi tavoitteenamme on päästä kehittämään toimintamme avulla tasa-arvoisempaa ja avoimempaa Kotkaa meille kaikille.
Jäsenenä saat sähköisen jäsenkirjeen (vähintään 2xvuodessa) ja pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan yhdistyksemme uutiset sekä tapahtumat.

Perusjäsenyyksiä on kahden hintaisia. Perusjäsen1 ja perusjäsen2 eivät eroa toisistaan muuten, kuin hinnan puolesta. Perusjäsen1 on hieman edullisempi vaihtoehto, suunnattuna esimerkiksi opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Tiedämme kuitenkin, että elämä ei aina mene suunnitellusti ja jokainen jäsen saa itse oman elämäntilanteensa pohjalta valikoida itselleen sopivimman jäsenyyden.

Haluatko liittyä mukaan yhteisösi, yhdistyksesi tai yrityksesi kanssa? Kannatusjäsenyys on suunniteltu teitä varten; kannatusjäsenenä saatte myös sähköisen jäsenkirjeen (vähintään 2xvuodessa) ja pääsette ensimmäisten joukossa kuulemaan yhdistyksemme uutiset sekä tapahtumat, mutta lisäksi niin halutessanne, saatte yhteisön/yhdistyksen/yrityksen nimen Kotka Pride ry:n nettisivuille kannatusjäsenluetteloon. Kannatusjäsenellä on myös oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin, kuitenkin ilman äänioikeutta. Myös yksityishenkilö voi liittyä kannatusjäseneksi, samoin ehdoin.

Hinnasto:
(sisältää jäsenyyden kalenterivuodeksi)

Perusjäsen1 10 euroa
Perusjäsen2 20 euroa

Kannatusjäsen vapaavalintainen summa, alkaen 50 euroa.

Liity jäseneksi
(c) Saku Yrjölä