Kotka Pride Sateenkaarten satama
operaatio rauhankukka

Operaatio Rauhankukka-paja

Mitä: avoin työpaja Operaatio Rauhankukan merkeissä
Milloin: Torstaina 14.4.2022 kello 15-17
Missä: Taidetila Kanvaasi, Kotkansaari
Kelle: kaikille avoin ja maksuton

Kotka Pride ry järjestää Taidetila Kanvaasin kanssa Operaatio Rauhankukka työpajan, jossa pääsee kylvämään oman rauhankukkasen ja kahvin kera keskustelemaan rauhan ja sodan merkityksestä ja vaikutuksesta erityisesti sateenkaariasioiden näkökulmasta.

Me hoidamme rauhankukkasiemenet ja istutusmullat ja tuomme kierrätysmateriaali-istutusastioita, mutta voit halutessasi tuoda oman astiasi (esimerkiksi tyhjä maitopurkki sopii tarkoitukseen) mukaan.

Pajalla on mahdollisuus luovaan rauhankukka toimintaan; ehkä haluat askarrella auringonkukkakortin ystävälle tai painaa oman auringonkukka paidan? Taidetila kanvaasilta löytyy tarvikkeita jos jonkinmoiseen rauhan taiteeseen, mutta mikäli haluat painaa omia rauhankukkakankaita tai ehkäpä FCK PTN paidan, otathan oman paidan/kassin/muun vastaavan mukaan.
Pajalla on vapaaehtoinen tarvikemaksu.

Riemu&RattoDesignin takana oleva Kotka Pride aktiivi Unska on luvannut tarjota kankaanpainanta mallejansa pajan käyttöön.

Paja on avoinna kaikille. Aikataulutettua ohjelmaa ei ole, joten voit vapaasti piipahtaa paikalla kello 15-17 välillä! Lapset aikuisen seurassa!

Taidetila Kanvaasi sijaitsee Kotkansaarella, Toivo Pekkasen koulun entisessä puukässän luokassa. Sisäänkäynti Puutarhakadun puolelta, samalta pihalta missä on Kotkansaaren laboratorio.

Tapahtumasivu facebookissa


Posted

in

, ,

by

Tags: