Tule mukaan tekemään tapahtumaa!

tule mukaan

Haluatko päästä mukaan tekemään Kotka Pride -tapahtumaa kesälle 2022?

Etsimme mukaamme vapaaehtoisia luomaan kanssamme entistä ehompi Kotka Pride tapahtuma! Mikäli haluat päästä tutustumaan upeisiin tyyppeihin, verkostoitumaan saman aatemaailman omaavien ihmisten kanssa ja tekemään vapaaehtoishommia omien intressien ja resurssiesi mukaan, ota yhteyttä! Vapaaehtoisporukallamme on oma Whatsapp-ryhmä jossa suunnittelemme kesän tulevaa tapahtumaa, jaamme tehtäväalueita ja tutustumme samalla toisiimme. Mikäli haluat mukaan, muttet käytä sosiaalista mediaa, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostise ja pidemme sinut ajantasalla!

Vapaaehtoisena voit tehdä hommia esimerkiksi;

  • Siivoustiimiläiset huolehtivat tapahtuman aikana yleisestä siisteydestä ja roskapisteistä, sekä tapahtuman lopuksi huolehtivat alueelta roskat yms pois.
  • Infotiimiläiset ovat perehtyneet missä on mitä on ja milloin on, opastaen niin näytteillepanijoita, myyjiä, esiintyjiä kuin tapahtumakävijöitä tapahtuman rakentamisen ja juhlan aikana.
  • Omaatko järjestyksenvalvojan kortin? Järjestyksenvalvonta tiimi huolehtii yleisestä järjestyksestä
  • Ensiaputiimi taitaa ensiaputaidot
  • Rakennus/koristelutiimi hoitaa tapahtuman mahdolliset kasaus ja purkuhommat, huolehtivat Pride-henkisestä koristelusta, koristeiden valmistuksesta jne.
  • Runocornertiimi hoitaa runoilujen maailmaan johdattamisen ja cornerin pyörittämisen.

Edellä vain pintaraapaisu hommista ja suunitelmat kehittyy vielä ennen h-hetkeä ja jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä. Mikäli siis haluat mukaan, voit ottaa meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai somekanaviemme kautta!

Haluatko mukaan yhdistyksesi/ yrityksesi/ toimintasi kanssa?

SPONSORIHAKU ON KÄYNNISTYNYT! Ota yhteyttä hallinto@kotkapride.fi mikäli haluat lähteä Kotka Pride 2022 tapahtuman sponsoriksi!

Oletko sinä esiintyjä, käsityöläinen, esillepanija?