Kotka Pride Sateenkaarten satama

VAPAAEHTOISET
TOIMIPISTEET
SPONSORIT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

tule mukaan

Haluatko päästä mukaan tekemään Kotka Pride -tapahtumaa kesälle 2024?

Etsimme mukaamme vapaaehtoisia luomaan kanssamme entistä ehompi Kotka Pride tapahtuma! Mikäli haluat päästä tutustumaan upeisiin tyyppeihin, verkostoitumaan saman aatemaailman omaavien ihmisten kanssa ja tekemään vapaaehtoishommia omien intressien ja resurssiesi mukaan, ota yhteyttä! Vapaaehtoisporukallamme on oma WhatsApp-ryhmä jossa suunnittelemme kesän tulevaa tapahtumaa, jaamme tehtäväalueita ja tutustumme samalla toisiimme. Mikäli haluat mukaan, muttet käytä sosiaalista mediaa, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostise ja pidämme sinut ajan tasalla!

Vapaaehtoiset puuhaavat muun muassa seuraavia:

  • Siivoustiimiläiset huolehtivat tapahtuman aikana yleisestä siisteydestä ja roskapisteistä, sekä tapahtuman lopuksi huolehtivat alueelta roskat yms pois.
  • Infotiimiläiset ovat perehtyneet missä on, mitä on ja milloin on, opastaen niin näytteillepanijoita, myyjiä, esiintyjiä kuin tapahtumakävijöitä tapahtuman rakentamisen ja juhlan aikana.
  • Omaatko järjestyksenvalvojan kortin? Järjestyksenvalvonta tiimi huolehtii yleisestä järjestyksestä
  • Ensiaputiimi taitaa ensiaputaidot
  • Rakennus/koristelutiimi hoitaa tapahtuman mahdolliset kasaus ja purkuhommat, huolehtivat Pride-henkisestä koristelusta, koristeiden valmistuksesta jne.
  • Kulkuevastaavat huolehtivat pridekulkueen järjestelystä.

Edellä vain pintaraapaisu hommista ja suunnitelmat kehittyy vielä ennen h-hetkeä ja jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä. Mikäli siis haluat mukaan, voit ottaa meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai somekanaviemme kautta!

Toimipisteet

Mikä on toimipiste? Ihan mitä haluatte! Käsityömyyntiä, taidenäyttely, toiminnallinen piste, toiminnan esittelyä… te päätätte!

Pop up -toimipisteen ilmoittautuminen on nyt avattu: ILMOITTATUMINEN

Mukaan voi tulla yksin tai yhdessä, omana itsenään, yhdistyksenä, yhteisönä tai vaikka yrityksenä. Toimipiste on vapaamuotoinen; tarvittavat tuot tullessasi ja siivoat pois lähtiessäsi. Pienillä toimipistemaksuilla katamme juhlasta aiheutuvia kuluja:

Jäsenet & sateenkaarevat toimijat 0€ 
Yksityishenkilöt (käsityöläiset, toiminimet yms) 10€ 
Yritykset, yhdistykset ja puolueet 20€

Huom! Kotka Pride ry voi kieltäytyä hyväksymästä toimitsijaa, joka tiedetysti/todistetusti toimii Kotka Pride ry:n arvojen vastaisesti. 

Mikäli olet jo sopinut toimipisteestä tälle vuodelle Kotka Priden hallituksen kanssa, ei tarvitse uudestaan ilmoittautua linkin kautta; mikäli et ole varma, laita viestiä!

(c) Saku Yrjölä

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

Sponsoriksi?

Kotka Pride ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen; tarvitsemme siis apuanne, koska vain yhdessä me voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta! Sponsoriportaat on rakennettu ajatellen myös pienimpiä yrityksiä; sponsorointisopimukset lähtevät liikkeelle vain 50€ hinnasta. Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopiva tapa tukea Kotka Pride ihmisoikeusjuhlaa!